Winnaars en finalisten TSH open (Haren)

Winnaars en finalisten Nationaal Ranglijsttoernooi (NRT*)

Dit jaar kwamen de spelers van TAM voornamelijk uit in het dubbelspel en niet zonder succes!

Bij de dames wist Daniëlle Koetje de titel te bemachtigen samen met haar partner Bente Patist. Helaas zal Daniëlle aankomend jaar geen deel meer uitmaken van de selectie dus is deze titel een prachtige manier om haar TAM carriere met een gouden randje af te sluiten. Namens TAM feliciteren we haar van harte en wensen we haar veel succes in de toekomst.

Ook bij de mannen was er goud! Boas Deden bereikte de tweeklapper door zowel de titel te pakken in het enkelspel als in het dubbelspel. In het dubbelspel stond niemand anders dan Jouke-Jan Schaap naast zijn zij. We willen de beide heren van harte feliciteren met hun behaalt succes!

Winnaars en Finalisten open toernooi

HE 4 (1) Daan Hinders

Hij maakte zijn positite als eerste geplaatste speler waar doordat hij het toernooi op zijn naam wist te schrijven. Hiermee zet hij zijn zegereeks vanuit de competitie door en daarom willen we bij TAM Daan Hinders feliciteren met zijn goede jaar!

HE 4 (2) Nicola Quadvlieg

Ondanks dat deze speler afgelopen jaar nog in dienst van veracket speelde, maakt hij aankomend jaar deel uit van de spelers van TAM. Hij mag dan wel weglopen met het zilver, toch willen we hem feliciteren met een goed toernooi en kijken we er naar uit om hem te verwelkomen bij TAM.