Wat een mooi weekend moest worden, werd een nóg mooier weekend. Het weer bleek beter te zijn dan verwacht, de livestream werkte top en er werden interessante partijen gespeeld. 

De wedstrijdleiding had een druk weekend met alle verschuivingen en de spanning van het op tijd klaar zijn voor de avondklok, in de tussentijd speelde ze zelf ook nog een aantal potten. Robin Grit wist met direct tennis de titel in de herenenkel A te pakken, door de finale knap in drie sets van Ingmar Scholte, vele malen winnaar van de hoogste categorie, te winnen. Diederik Blaauwhof is weer helemaal terug na een kleine sabbatical, hij verloor maar 6 games in het hele toernooi en mag zich winnaar van de HE C noemen! In de herenenkel B werd het een interessante strijd, Teun Scholten wist verrassend makkelijk zijn eerste twee wedstrijden te winnen en trof in de finale Sven Ijntema. Dit werd een leuke finale tussen twee verschillende speelstijlen, Sven lukte het uiteindelijk om door Teun heen te slaan en pakte de titel in drie sets! In de herenenkel werd er een afvalschema van 32 gespeeld, wat betekende dat de winnaar vijf potten in drie dagen moest winnen om de titel te pakken. Onze eigen Praeses, Martijn Endendijk, kreeg dit uiteindelijk voor elkaar door in de finale van Henk Jan Smink te winnen. Daar waren wel wat spannende driesetters en oppeppende woorden voor nodig, maar het lukte hem. Ook fijn voor de mensen die hem in zijn team hadden met het clubTAMpionship. De HE E werd uiteindelijk gewonnen door Hidde Barkmeijer, die vooral in zijn eerste ronde tegen Jos Groendijk behoorlijk wat moeite had. Daarna was hij ingespeeld en lag de titel voor het grijpen. 

Door naar het damesenkelspel, daar werd in de hoogste categorie de finale gespeeld tussen Fardau van der Werff en Dione Beverloo. Fardau wist met haar stevige slagen iets beter om te gaan met de harde wind en won in straight sets. In de DE B zat het niveau van de assessor wel snor, met een 6-0 6-0 en een 7-5 6-2 winst pakte Karlijn Schoolkate de titel overtuigend. De damesenkel C, ook wel de Fashion poule genoemd, is gewonnen door Eva Sikosek. Silke Schriek stond op pole position, maar moest zich op zondag terugtrekken door gezondheidsproblemen. Hier maakte Eva dankbaar gebruik van en mag zich nu clubkampioen noemen. 

Dankzij de livestream kon het thuisfront en alle andere geïnteresseerden vanuit hun bed of GK meegenieten van de mooiste partijen. Op zondagavond eindigde dit met uiteindelijk bijna tweeduizend views! Commentatoren, organisatie, deelnemers en kijkers bedankt! Het was een bijzondere editie, maar daardoor niet minder mooi. Op naar al het moois wat nog komen gaat de komende maanden! 

Hier nog het overzicht van alle winnaars van deze clubkampioenschappen:
HE A: Robin Grit
HE B: Sven Ijntema
HE C: Diederik Blaauwhof
HE D: Martijn Endendijk
HE E: Hidde Barkmeijer

DE A: Fardau van der Werff
DE B: Karlijn Schoolkate
DE C: Eva Sikosek

HD A: Anton Lippert/Casper Room
HD B: Ralph Boekema/Maurice Brink
HD C: Sam Ansari/Martijn Visseren
HD D: Sander van Rijn/Stijn te Wierik
HD E: Jurjen Dijkstra/Remco Kattenberg

DD A: Daniëlle Koetje/Sanne Hoekstra
DD B: Karlijn Schoolkate/Sophie Veekamp
DD C: Julia Dallinga/Miriam Nijhuis
DD D: Marit Kruise/Kimberly Spijker

GD A: Lotus Wilting/Lars Eltingh
GD B: Miriam Nijhuis/Jonas Nijhuis
GD C: Myrthe Vellekoop/Boris Vellekoop
GD D: Sophie Veekamp/Dennis Bouma