Competitieweekend 4 zit er weer op en TAM blijft er geweldig voor staan. We hebben op alle dagen weer fantastisch tennis kunnen bewonderen. Het weer was helaas iets minder dit weekend, maar de resultaten des te beter. Op zaterdag speelde heren 4 om in de race te blijven voor het kampioenschap. Dit ging op sublieme wijze, er werd namelijk met 2-4 gewonnen van ‘t `Nylan 6. Heren 5 heeft helemaal een lekker weekend gedraaid door te winnen met 6-0 van onze blauwe vrienden. Hierdoor behouden zij de koppositie en stomen ze door naar het kampioenschap. TAM 5 heeft met 3-2 van Van Starkenborgh 7 en behoudt ook de koppositie. Het kan niet niet op de zaterdag dus. TAM 4 wint met 1-4 van Hoogkerk 1 waardoor zij op 2 punten van de koploper (Veracket!) te komen, ook TAM 3 zit in deze competitie en die hebben helaas met 1-4 verloren van cream crackers 14, hierdoor staan zij nu 1 punt achter Veracket. Werk aan de winkel voor deze teams dus! Heren 6 verliest van van Starkenborgh 6 met 1-5 helaas. TAM 7 verliest met 1-4 van van Starkenborgh 6. Watec 1 krijgt van ons eerste mix team 5-0 klop. De perfecte score dus. TAM 8 en TAM 7 verliezen dit weekend helaas allebei. Hierdoor staat TAM 8 op de laatste plaats en moet er dus even gewonnen worden de aankomende weken! Heren 1 heef de overwinning uit Winsum meegenomen en staan daardoor op de tweede plek. Zij staan op 3 punten van de koploper en gaan natuurlijk vol voor het kampioenschap! Heren 2 wint ook van Winsum 2. TAM 2 verliest helaas van onze rode buren, onze fiscus ging helaas in 3 sets ten onder. TAM 5 wist wel net te winnen van van Starkenborgh 7, 3-2 wonnen zij en daardoor staan zij fier bovenaan. Alweer een TAM team bovenaan dus, als het zo doorgaat moeten we de champagne in batches in gaan slaan. Ga zo door, en kom de teams vooral supporten! Want zij kunnen in de komende weken alle support gebruiken.

Ook op de zondag regent het eerste plekken. TC BOO wint dit weekend weer met 5-3 en staat nog steeds gedeeld eerste. Amber won haar enkel zelfs 6-0 6-0, een buitengewoon knappe prestatie die wel even uitgelicht mag worden. TAM 2 speelt helaas gelijk tegen Borne 1, maar gelukkig staan zij nog steeds eerste in de competitie. Dit komt mede door het goede spel van captain Lotus Wilting. Zij heeft nog maar 1 potje verloren in de tweede klasse. Ook TAM 3 staat nog steeds bovenaan, zij staan gedeeld eerste met NOMI 1. Ook TAM 5 wint weer eens met 6-2 waardoor zij nog steeds bovenaan staan en weer een grote stap richting het kampioenschap zetten. Heren 1 deelt de punten met Domstad 2. Ook TAM 6 en TAM 9 winnen dik, TAM 6 wint zelfs met 7-1 van Veracket 2.

Het was dus weer een prachtig weekend met hele goede resultaten voor TAM. De aankomende weken worden cruciaal en dus vragen wij jullie om allemaal naar het park te komen, jullie support kan cruciaal zijn in de titelstrijd!