TAM 1: Eerste klasse gemengd zondag

Doelstelling: Bovenin meedraaien

TAM 1 is al jaren het uithangbord van competitie spelend TAM. TAM 1 wordt ook wel TC BOO genoemd (There Can Be Only One), en dat is de afgelopen jaren maar weer eens gebleken. In 2016 heeft TC BOO zich wederom weten te handhaven in de eerste klasse en daar zijn wij als vereniging erg trots op. Een knappe derde plek was het resultaat van een prachtige competitieperiode. Twee jaar geleden is er zelfs een schepje bovenop gedaan door op een historische tweede plek te eindigen met maar liefst 42 punten, een unieke prestatie in studententennissend Nederland! Dan denk je het kan niet beter, toch wel! In 2018 wist TC BOO het kampioenschap op d’r naam te schrijven in de eerste klasse door op de laatste dag de beslissende mix te winnen. Dit betekende dat TC BOO in 2019 mocht uitkomen in de hoofdklasse, een uitzonderlijke prestatie! Na een zware strijd en een aantal knappe overwinningen is het helaas toch niet gelukt om ons te handhaven waardoor we dit jaar weer in de eerste klasse zullen uitkomen. We hebben nog altijd een sterk team en dus hopen we dit jaar de unieke prestatie van 2018 te evenaren.

TAM 2: 2e klasse gemengd zondag

Doelstelling: Bovenin meedraaien

In 2015 is TAM 2 voor het eerst in de tweede klasse gebleven. Ook in 2016 is het gelukt om behoud af te dwingen. Door de successen van TAM 1 vallen de prestaties van TAM 2 soms in het niet, maar dit maakt het zeker niet minder uniek. In 2017 is het ze wederom gelukt om keurig stand te houden in de 2e klasse gemengd. Het werd nog even spannend tussen TAM 2 en Veracket 1, onze parkgenoot, maar TAM 2 trok aan het langste eind. Een knappe prestatie van het team! In 2018 heeft TAM 2 een knappe 3e plek behaald in de competitie. Dit betekende dat er in 2019 weer in de 2de klasse uitgekomen kon worden. Dat jaar is het team het helaas niet gelukt om stand te houden. Gelukkig is de promotie aanvraag goed gekeurd waardoor het team toch weer in de 2de klasse kan uitkomen. Doordat het dit jaar een mooie mix van ervaring en nieuwe talenten is denken we dit jaar bovenin mee te gaan draaien.

TAM 3: 3e klasse gemengd zondag

Doelstelling: Bovenin meedraaien

Het derde team van TAM kwam afgelopen jaar wederom uit in de 3e klasse gemengd op zondag. In 2018 moest het team op de laatste speeldag nog strijden voor lijfsbehoud, it is destijds gelukt door de laatste zondag een 6-2 overwinning af te dwingen. In 2019 heeft het team een knappe 3de plek in het eindklassement weten te behalen, waardoor er in 2021 weer in de 3e klasse gespeeld gaat worden.
Dit jaar is het team versterkt met een aantal leuke nieuwe spelers waardoor er weer bovenin meegedraaid kan worden.

TAM 4: 3e klasse gemengd zondag

Doelstelling: Behoud

In 2017 kwam TAM 4 uit in de 3de klasse en lukte het ze om in de 3de klasse te blijven. Het jaar daarop kwam TAM 4 uit in de 4de klasse en werd er gestreden voor het kampioenschap. In het kampioenschapsduel moesten ze helaas hun meerdere erkennen in G.L.T.B. en eindigden ze op een mooie 2e plek. In 2019 kwam het team opnieuw uit in de 4de klasse en wisten ze het kampioenschap te bemachtigen. Daardoor mocht het team in 2020 eigenlijk uitkomen in de 3de klasse, maar die competitie ging natuurlijk niet door. Met een team vol ervaring en een paar nieuwe goden, blijven de ogen gericht op lijfsbehoud.

Heren 1: 2e klasse zondag heren

Doelstelling: Behoud

De laatste jaren had TAM er al een herenteam op de zondag bij dat nog niet onder de selectie viel. Doordat we een overschot aan goede heren hebben, is er dit jaar gekozen voor een herenteam vanuit de selectie. Hiervoor is 2e klasse aangevraagd en hierin zullen ze waarschijnlijk goed mee kunnen draaien.