Trainingsmomenten selectie

De selectie kan op drie momenten per week terecht bij TAM om te trainen. Om gunstige tijden aan te bieden voor een topspeler zoals jij, reserveren we daar uitsluitend primetime uren voor. De selectietraining wordt op dinsdag verzorgt door de inmiddels ervaren Paul van Lier.  Paul loopt nu al enkele jaren rond bij TAM en weet goed wat er speelt bij zijn spelers en bij de rest van de vereniging. In zijn eerste jaar werd TAM 1 gelijk kampioen in de 1e klasse, een mooie start dus. Paul is zeer gepassioneerd met tennis en de selectie bezig en tevens nog erg leergierig om nog een betere trainer/coach te worden. Dit jaar heeft team TAM zich versterkt met een niveau trainster: Renée de Ruyter, zij zal de training op donderdag verzorgen. Renée zit al heel wat jaren in het vak en is met haar ervaring een waardevolle toevoeging aan de vrij jonge groep van onze vereniging.

Door de grote groep van topspelers, waaronder vele 2 en 3 spelers, is er een constant hoog niveau op de training. Hierdoor wordt er veel intensiever getraind dan dat veel mensen zouden verwachten bij een studententennisvereniging. Er wordt in groepen van maximaal 16 spelers getraind op 4 banen tegelijk. In de herfst worden er 2 blaashallen opgebouwd waardoor er ook in de winter met een fijne temperatuur op het smashcourt gespeeld kan worden.

Tennistraining duur naast je studie? Totaal niet! Zo train je bij TAM voor een heel jaar 1,5u per week voor maar € 61,90. Het drankje wat je drinkt tijdens je training is daarmee dus duurder dan je training zelf! Voor meer informatie kan je een mail sturen naar motivator@tam.nl.