Fitnessfaciliteiten

Selectiespelers krijgen de mogelijkheid om gratis te fitnessen bij onze sponsor Construction Fysiotherapie. Construction is gelegen aan het Damsterdiep en hier krijg je intensieve begeleiding van verschillende fysiotherapeuten. Ook worden er meerdere keren per jaar workshops gegeven waar tennis specifieke oefeningen en trainingsschema’s uitgelegd worden. Ook verzorgt Construction Fysiotherapie conditietrainingen in aanloop naar de competitie en is er aan het begin van die periode een fitheidstest.
Mede door de lange samenwerking tussen TAM en Construction Fysiotherapie hebben zij veel ervaring met tennisblessures en helpen zij onze spelers fit op de baan te verschijnen!

Professionele begeleiding

Een aantal jaar geleden is er met de subsidie van de ACLO een extra samenwerking aangegaan met Construction omtrent de competitie. Krum Toshev van Construction zorgt er voor dat iedere selectiespeler zo fit mogelijk aan de voorjaarscompetitie start. Krum weet door zijn jarenlange ervaringen op welke aspecten hij moet letten bij de voorbereiding en draagt dit met enthousiasme over aan onze selectiespelers. Tijdens de competitie zal Krum aanwezig zijn op het park om de selectiespelers optimaal voor te bereiden op een wedstrijd en waar nodig de pijntjes in het lichaam weg te nemen.

Zo wordt er niet alleen op, maar ook naast de baan zo goed mogelijk gewerkt naar de beste voorbereiding op een topcompetitie!

Website Construction
Website Balance Fit