Competitie tennis en studeren? TAM biedt als geen ander de perfecte combinatie aan!

Hoogstspelende studententennisvereniging

TAM is al jaren de hoogst spelende studententennisvereniging van Nederland. Competitie tennis en studeren is hier makkelijk te combineren. In 2014 promoveerde TAM 1 van de 2e naar de 1e klasse en werd daarmee officieel de beste studenten tennisvereniging van Nederland. Dit werd met een geweldig kampioensfeest  gevierd, met tevens het kampioenschap van TAM 2 in de 3e klasse. In 2018 wist TAM 1 er zelfs een schepje bovenop te doen door kampioenschap op d’r naam te schrijven in de eerste klasse door op de laatste dag de beslissende mix te winnen. Dit betekende dat TC BOO in 2019 mocht uitkomen in de hoofdklasse, een uitzonderlijke prestatie! Na een zware strijd en een aantal knappe overwinningen is het helaas toch niet gelukt om ons te handhaven waardoor we sinds 2020 weer in de eerste klasse uitkomen. Sindsdien draaien we bovenin de 1e klasse mee en doen we hopelijk aankomend seizoen (2023) weer mee met de strijd om de titel.

Benieuwd naar alle resultaten? Klik dan hier.

Competitieniveaus

TAM is een vereniging die volop in ontwikkeling is en daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om onze teams te versterken. Al jaren is het ons plan om de bovenstaande TAM-piramide na te streven. Dit houdt ook in dat er een meerjarenplan opgesteld is waarin we onze doelstelling voor de competitie hebben vastgesteld voor de komende jaren.

Een club met ‘slechts’ 550 leden die 2x 1e klasse, 2e klasse en 2x 3e klasse gemengd landelijk speelt is zeker uniek in tennissend Nederland. Daarom wordt er elk jaar één persoon aangesteld die zich fulltime bezig houdt met het tennisgedeelte van TAM: de Motivator. Door deze actieve begeleiding samen met de technische commissie en trainers wordt het niveau op peil gehouden en zelfs omhooggestuwd. Samen proberen we elk jaar weer een stukje dichterbij de doelstelling te komen: Één T(e)AM, één TAM!

Klasses TAM teams 2023

Huidig Doelstelling
TAM 1: 1e klasse gemengd zondag 1e klasse gemengd zondag
TAM 2: 2e klasse gemengd zondag 1e klasse gemengd zondag
TAM 3: 3e klasse gemengd zondag 2e klasse gemengd zondag
TAM 4: 3e klasse gemengd zondag 3e klasse gemengd zondag
TAM Heren 1 zondag: 2e klasse heren zondag 2e klasse heren zondag