Activiteiten

TAM heeft op dit moment meer dan 20 commissies en een Dagelijks Bestuur die allemaal proberen om de tijd voor elke TAMmer bij de vereniging zo leuk mogelijk te maken.

De bekendste activiteit wordt georganiseerd door de Toernooicommissie: het TAM Open NRT** voor heren en het NRT* voor dames. Met ruim 500 deelnemers uit heel het (studenten)land is dit hét paradepaardje van TAM. Sinds enkele jaren is een tweede evenement ook niet meer weg te denken binnen studententennissend Nederland: het NK-Minitennis! Met 300 deelnemers uit alle studentensteden van Nederland is dit de kick-off van het nieuwe seizoen. Elk jaar in november strijden topspelers om wie zich tot Nederlands Kampioen mag kronen op klein veld.

Naast zelf tennissen, ondersteunt TAM actief het Nederlands Davis Cup team. Met een grote groep TAMmers zorgen wij ervoor dat ‘onze jongens’ weer de finals mogen spelen in Malaga. Als klap op de vuurpijl besloot de KNLTB zelfs de Davis Cup naar Groningen te halen voor de kwalificatie wedstrijd Nederland-Slovenië. Een confrontatie die TEAM NL onder luid geschreeuw van honderden TAMmers overtuigend won. Een overwinning die uiteraard uitbundig gevierd is samen met de spelers.

Naast deze tennisgerelateerde activiteiten heeft TAM een jaarlijks gala, gaan we met 50 TAMmers al jaren op wintersport tegen een erg laag tarief, organiseren we een traject waarin de jaarlijkse 150 eerstejaars TAMmers kennis kunnen maken met de vereniging en kunnen alle TAMmers op dinsdagavond terecht om 3 uur lang vrij te tennissen en daarna een drankje te doen in het befaamde Haarhuisje. Voor meer informatie over alles wat TAM naast tennis te bieden heeft ga naar de website van TAM!