De competitie staat al bijna voor de deur, komend weekend is het al zo ver. We mogen weer tennissen en aanschouwen bij TAM. Hier zijn we natuurlijk erg enthousiast over maar we dienen ons wel aan een aantal regels te houden om alles zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen.

Hieronder staan een aantal zaken waar je rekening mee moet houden om op het park te kunnen spelen/ aanschouwen:

  • Houd je altijd aan de maatregelen van het RIVM, bij klachten, blijf thuis!
  • Er mogen maximaal 250 mensen op het park zijn. Wanneer het park vol is kunnen er helaas geen mensen meer komen
  • Er zijn looproutes, houd je hier ook aan!
  • Ga alleen ’t Haarhuisje in om eten te bestellen of als je naar het toilet moet, het aantal mensen wat hier kan zijn is minimaal.
  • Er is de mogelijkheid om gebruik te maken van de toiletten en kleedkamers. Hiervoor kan je een pasje bij de ingang pakken. Dit betekent wanneer de pasjes op zijn, je moet wachten om naar binnen te kunnen.
  • Er mogen maximaal 4 mensen aan één tafel
  • Aan het begin van het park staat een desinfectiezuil. Het is verplicht om voor het betreden van het park je handen te desinfecteren.
  • Daarnaast zal er persoonsregistratie plaatsvinden, wanneer je dit weigert kunnen we je helaas geen toegang verlenen tot het park. Deze gegevens worden maximaal 3 weken bewaard en de bedoeling hiervan is om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Wanneer je deze regels niet naleeft kan je van het park verwijderd worden. Houd je hier dus alsjeblieft aan en luister naar bestuur/Barcommissie wanneer er iets van je gevraagd wordt.

Voor het eerste weekend lijkt het thema TAM te zijn. Moet je namelijk niet tegen een TAM team spelen dan val je een beetje buiten de boot. Aankomende zaterdag moeten namelijk de volgende teams tegen elkaar: heren 3 – heren 4, mix 3 – mix 4, mix 1 – mix 2, mix 5 – Veracket 10 en mix 7 – mix 6. Dit betekent in ieder geval 1 ding, veel TAMmers op het park!

De zondag zou een beetje uit de toon vallen als er niet in ieder geval 1 TAM ontmoeting zou zijn. En die is er dan ook! TAM 5 en TAM 6 mogen gaan uitmaken wie het sterkste team is. Ook kunnen we TC BOO weer in actie zien in de hoofdklasse!
Genoeg reden om even te komen kijken op het park dus. Blijf wel de voorgaande regels in je hoofd houden!

Als laatst is ons park sinds 1 augustus ook rookvrij, dus er mag niet meer op ons park gerookt worden!