Heren poule B was dit weekend niet heel spannend. Heren 8 deed goede zaken tegen heren 9 (6-0 winst) en heren 5 won van heren 7 met 5-1. Hidde Barkmeijer en Mathijs Koopman wisten nog wel in een zenuwslopende supertiebreak de eer te redden. Remco Kattenberg en Martijn Endendijk zijn er nog steeds kapot van, letterlijk en figuurlijk. De uiteindelijke strijd lijkt te gaan tussen heren 5 en 6, met heren 8 als outsider.

Op zondag stond als eerste de strijd tussen gemengd 1 en gemengd 5 gepland. Job Groot wist verrassend makkelijk van Jasper Vogt te winnen, waarmee hij zijn team op sleeptouw nam. Alleen het sterke duo Sjoerd Idzerda en Maurice Brink wisten een puntje binnen te halen tegen Ingmar Scholte en Ralph Boekema. Gemengd 2 tegen gemengd 3 was spannender, te beginnen met de damesenkel wat een bijzondere en lange wedstrijd werd. Lotus won haar eerste set nog makkelijk van Anna Boonstra, maar Anna wou haar enkeldebuut bij TAM toch wel winnend afsluiten en trok uiteindelijk aan het langste eind met 0-6/6-4/7-6. Hierdoor liep het schema allemaal wat uit, waardoor de damesdubbel ooit nog gespeeld gaat worden. De herendubbel ging knap naar Maarten Kamerbeek en Lars Eltingh, terwijl ze in de tweede set nog matchpoints tegen hadden. Gemengd 3 staat 3-2 voor, de uitgestelde damesdubbel wordt dus nog een hele belangrijke pot.

In poule B maakte Koen Kleingeld zijn debuut. Met gemengd 6 wist hij te winnen en de rest van zijn team maakte ook geen fouten. Ze verloren slechts 13 games over de hele dag en kunnen het kampioenschap al ruiken. Gemengd 7 tegen gemengd 8 werd een leukere strijd. De enkels gingen nog makkelijk naar gemengd 7, maar daarna werd het lastig. Gelegenheidsduo Luna en Karlijn bleef rustig toen ze op matchpoint van de baan moesten vanwege de regen. Ze wonnen knap van Nelleke en Mai-Di in twee sets. In de herendubbel en de 2e gemengd dubbel kroop gemengd 7 wel door de oog van de naald, maar werd er gewonnen. Met een 5-1 einduitslag kwamen ze goed weg!

Op naar komend weekend waarin de wolken hopelijk niet los zullen barsten, maar de strijd om de titels wel.